Corona in relatie tot uw zendingen

Als Mikropakket staan we voor de veiligheid, kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening aan onze klanten.

Om die reden hebben we tot op de dag van vandaag uw zendingen bezorgd zoals u dat normaal gesproken ook van ons gewend bent, zij het dat door samenvoeging van onze routes het mogelijk is dat uw zending(en) op een ander moment van de dag geleverd/afgehaald zijn/worden. Tevens kan de doorlooptijd van uw internationale zendingen enige vertraging oplopen als gevolg van strengere grenscontroles en lokale lockdown situaties (verschilt per land).

Bovenstaande situatie blijft gelden met één wijziging: per komende zaterdag 4 april zien we ons helaas genoodzaakt – om tot nader order zolang de Corona crisis voortduurt – de zaterdagbezorging te schrappen als gevolg van een drastische daling van het aantal pakketten op zaterdag. Dit betekent dat we pakketten die u op vrijdag aan ons meegeeft pas na het weekend zullen aanbieden bij uw klant. De laatste mogelijkheid om uw klant voor het weekend te beleveren is dan ook om – tijdelijk – uw zendingen uiterlijk donderdag aan ons mee te geven zodat we het vrijdag bij uw klanten kunnen bezorgen.

We begrijpen dat deze wijziging van onze dienstverlening impact kan hebben en hopen u met deze mail voor dit moment voldoende geïnformeerd te hebben.

Mocht u hierover vragen hebben, mail ons dan gerust via klantenservice@mikropakket.nl of bel 030-2209011.

Meer informatie

Als de situatie verandert passen we de informatie op deze pagina aan. We informeren leveranciers, klanten en partners voor wie wijzigingen gelden op dat moment proactief.

Voor specifieke gezondheidsvragen verwijzen wij u naar de website van het RIVM.