Afhalen

Afhalen van pakketten op vaste dagen

U kunt ons verzoeken op vaste dagen pakketten bij u af te halen. Als u daarvoor met ons een tijdvenster van minimaal een half uur afspreekt, kunt u erop rekenen dat de chauffeur binnen de aangegeven tijden bij u is. Aan het afhalen op afgesproken tijden zijn extra kosten verbonden.

De venstertijd is ingesteld om u de zekerheid te geven dat u de chauffeur niet te vroeg of te laat kunt verwachten en om onze planning en de chauffeur enige flexibiliteit te geven i.v.m. omstandigheden zoals het weer en verkeer.

Het is daarom belangrijk dat uw pakketten op de afgesproken tijd klaar staan, zodat het overige werk van de chauffeur niet in gevaar komt. Wij spreken dit met alle klanten af, waardoor de chauffeur ook niet later dan de afgesproken eindtijd bij u zal komen.

In uitzonderlijke gevallen kunt u onze planning vragen om de chauffeur te laten wachten op een laatste (spoed)pakket, maar niet langer dan 5 minuten na de afgesproken eindtijd.

Wijziging van afhaaltijden (ook eenmalige) verzoeken wij u minimaal 24 uur van te voren met ons te overleggen. In december geldt hiervoor een periode van 5 werkdagen.

Afhalen van pakketten op een ander adres in Nederland

U geeft uw afhaalopdracht een werkdag van te voren door.

Voor het afhalen betaalt u naast de verzendkosten een toeslag voor het produceren van het afhaallabel. Bij deze service produceert Mikropakket een afhaalopdracht, waarna de Mikropakket chauffeur dit label op het pakket zal plakken tijdens het ophalen op het aangegeven adres.

Let op: het is van belang dat het af te halen pakket op het afhaaladres klaar ligt.

U kunt een opdracht aan ons doorgeven op de volgende manieren